BOUN101 Online Lise Yaz Okulu 1. Dönem - Python İle Programlamaya Giriş

Zoom Çevrimiçi

Kesin Kayıt
Kontenjan henüz dolmadı.
> Bu eğitim hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

PYTHON İLE PROGRAMLAMAYA GİRİŞ

Atıl Samancıoğlu

Dijital çağ ile birlikte artık programlama öğrenmek her meslek grubu için faydalı bir hale geldi. Analitik düşünme becerisini geliştirmek, teknoloji üretmek, günlük rutin işleri daha kolay hale getirmek ve daha birçok konu için faydalı olabilecek bu yeteneği edinmek için en uygun yollardan biri de Python ile egzersiz yapmaktır. Python günümüzün en popüler dillerinden bir tanesidir. Veri bilimi, makine öğrenmesi, siber güvenlik, yapay zekâ, web geliştirme, masaüstü geliştirme ve daha bir çok farklı konuda oldukça yayın kullanılan Python aynı zamanda öğrenmesinin kolay olması ve çok hızlı sonuçlar alınabilmesi sayesinde dünyada yazılımcıların göz bebeği haline gelmiştir. Tüm bunlar ele alınarak giriş seviyesinde tasarlanan “Python ile Programlamaya Giriş” eğitimi ile aşağıdaki hedeflere ulaşabilirsiniz:

• Bilgisayarların nasıl çalıştığını kavramak
  • Değişken, döngü, koleksiyon vb. temel programlama kavramlarına aşina olmak
  • İlk kodları yazıp çalıştırabilecek konuma gelmek

Süre: 6 saat (2 saat x 3 oturum / 50 dk ders + 10 dk mola)

Oturumlar

Tarih Süre Yer Konu Eğitmen
23/06/2022 16:30 - 19:30 Zoom Çevrimiçi Python İle Programlamaya Giriş Atıl Samancıoğlu
29/06/2022 14:00 - 17:00 Zoom Çevrimiçi Python İle Programlamaya Giriş Atıl Samancıoğlu