BOUN101 3. Dönem Yaz Okulu - Java ile Programlamaya Giriş

BOUN101 3. Dönem Yaz Okulu
Java ile Programlamaya Giriş -
Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs

> Bu eğitim hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Java ile Programlamaya Giriş

Dr. Murat Özyurt

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Java ile Programlamaya Giriş dersinde nesne tabanlı programlamaya hızlı bir giriş yapmak için öğrencilere genel programlama kavramları gösterilecektir. Ardından aktif kodlama atölye çalışması ile kendilerinin geliştirecekleri bir uygulama üzerinde çalışmaları sağlanacaktır. Eğitim sonunda öğrencilerin temel programlama kalıpları ile karar mekanizmaları, döngüler, fonksiyonlar ve sınıf yapıları hakkında bilgi sahibi olmaları hedeflenmektedir.

Not: Atölye çalışması sırasında öğrencilerin kendi bilgisayarlarını kullanmaları beklenmektedir. Eğitim programından önce kendilerine gerekli yönergeler iletilecektir.

Süre: 6 saat (2 saat x 3 oturum / 50 dk ders + 10 dk mola)

Oturumlar

Tarih Süre Yer Konu Eğitmen
10/08/2022 13:00 - 15:00 Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Java ile Programlamaya Giriş Dr. Murat Özyurt