BOUN101 3. Dönem Yaz Okulu - Python ile Programlamaya Giriş

BOUN101 3. Dönem Yaz Okulu
Python ile Programlamaya Giriş -
Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs

> Bu eğitim hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Python ile Programlamaya Giriş

Dr. Murat Özyurt

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Python ile Programlamaya Giriş dersinde öğrenciler etkileşimli ve görsel programlama çalışmalarını deneyimleyerek kendi uygulamalarını geliştireceklerdir. Python dili doğal dil kalıplarına yakın bir yapı sunması nedeniyle daha kolay anlaşılmaktadır. Öğrencilerin hızlı bir şekilde temel programlama öğelerini öğrenip kalan sürede aktif kodlama yaparak hayallerindeki uygulamaları geliştirmek için iyi bir başlangıç yapmaları hedeflenmektedir.

Not: Atölye çalışması sırasında öğrencilerin kendi bilgisayarlarını kullanmaları beklenmektedir. Eğitim programından önce kendilerine gerekli yönergeler iletilecektir.

Süre: 6 saat (2 saat x 3 oturum / 50 dk ders + 10 dk mola)

Oturumlar

Tarih Süre Yer Konu Eğitmen
01/08/2022 10:00 - 12:00 Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Python ile Programlamaya Giriş Dr. Murat Özyurt