TARİH 04/09/2021
YER Hibrit
Fiyat 7500 TL

Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Uzmanlık Programı

Satınalma ve Tedarik Yöneticiliği Sertifika Programı, MYK uyumlu olarak mesleğin temel prensiplerinin ve güncel gelişmelerinin ele alınarak, şirketlerin rekabetçiliğini ve karlılığını arttırmaya yönelik eğitimli profesyoneller yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Satınalma ve Tedarik Yönetimi mesleğinin eğitimli profesyoneller tarafından yapılması, daha rekabetçi bir Türkiye yaratacak ve ülke ekonomisinin gelişimine destek olacaktır.

EĞİTİM İÇERİK:

• Satınalma ve Tedarik Dijital Dönüşüm Yönetimi
  • Satınalma Mükemmellik Modeli | Check-Up Yönetimi

HEDEF KİTLE:

• Satınalma ve Tedârik Yönetimi alanında üst düzey yönetici olmak isteyen ara kademe yöneticileri (Uzman Yrd., Uzman, Sorumlu, Şef vb.)
  • Kariyerine Satınalma ve Tedârik Yönetimi alanında yön vermek isteyen yeni mezunlar.
  • Stratejik Satınalma ve Tedarik Yönetimini şirketlerinde kurabileceklerdir. Uzun vadede Doğru Tedarikçi, Doğru Fiyat ile toplam mal oluş maliyetlerini minimize ederek, şirketlerinin karlılıklarının artmasına destek olacaklardır. Meslek ile ilgili güncel ve gelişen konuları öğrenerek, geleceğe hazır olacaklardır. Birimlerini daha etkin yöneterek ve birim çalışmalarını daha güçlü raporlayarak, şirketlerindeki kariyerlerine daha sağlam adımlarla devam edeceklerdir.

GÜN ve SAATLER       :  Çarşamba 18:30-21:30 (online) ve Cumartesi  09:30 - 16:30 (hibrit)

(Program 108 saatten oluşmaktadır.)

Program hibrit olarak gerçekleştirilecektir. Hafta içi dersleri online interaktif olarak Zoom platformu üzerinden, hafta sonu derslerine ise tercih edenler Boğaziçi Üniversitesi Kampüsündene katılabilecektir.

Programın sonunda Boğaziçi Üniversitesi Uzmanlık Sertifikası almaya hak kazanabilmek için programa %80 oranında katılım sağlamış olmak ve program sonunda yapılacak olan sınavda başarı sağlamak gerekmektedir.

Eğer size uygun bir program yok ise, buradan ön başvuru yapabilirsiniz.
Hibrit

Hemen Başvur