Öğretmenler 2030: K12 Okul Öğretmenleri Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Eğitimi, K12 okullarında görev yapan öğretmenlere, sürdürülebilir kalkınma kavramını,  BM 2030 Gündemini ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını güncel örnekler ile aktarırken; yetiştirecekleri öğrenciler için çözüme odaklanarak, yaratıcılık ve girişimciliği tetikleyecek sınıf içi uygulamaları interaktif bir ortamda öğretmeyi hedeflemektedir.

Burs Olanağı: Programa bireysel başvuracak öğretmenlerimiz için, kısıtlı sayıda kısmi ve tam burs olanağı bulunmaktadır. Burs imkanından yararlanmak için,  programa özel kişisel motivasyonunuzu ve ne kadar öğrenciye erişiminiz olduğunu içeren, en fazla 250 kelimelik bir metni, değerlendirilmek üzere ogretmenler2030@gmail.com e - posta adresine iletmeniz gerekmektedir.