Öğretmenler 2030: K12 Okul öğretmenleri İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Eğitimi

Schneider Electric, UN SDSN Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam boyu Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen Öğretmenler 2030: Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve İklim Seferberliği Eğitimi, K12 okullarında görev yapan öğretmenlere eğitim alanında sürdürülebilirlik konusunda yapılan çalışmaları aktarmayı hedeflemektedir.  BM 2030 Gündemi, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve Sürdürülebilir Kalkınma için Eğitim kavramları, ders planları ve sınıf uygulamaları güncel örnekleri ile ele alınacaktır. Sınıf uygulamaları kapsamında; öğrencilerin çözüme odaklanarak, yaratıcılık ve girişimciliğini geliştirecek faaliyetler aktarılacaktır.

Eğitime yapılacak olan başvurular değerlendirilecek; eğitime kabul edilen öğretmenlere geribildirimde bulunulacaktır.

Başvuru için aşağıdaki linkin doldurulması zorunludur.

Not: Eğitimler çevrimiçi olup 31 Mayıs - 15 Haziran 2022 tarihleri arasında toplam 21 saat sürecektir.
Salı ve Perşembe 18:30-21:30
Cumartesi :10:30-13:30
Eğitimlere %90 devam zorunluluğu bulunmaktadır.
Eğitim sonunda "Schneider Elektrik - BUYEM - SDSN Turkey Öğretmenler 2030: Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve İklim Seferberliği Eğitimi  Katılım Belgesi" verilecektir.