L.A.B. Leadership Academy of Business

Dünya bugünlerde finansal ve endüstriyel anlamda son 25 yılın en kritik dönemecinde. Sanayi konusunda öncü olarak kabul edilen Almanya bile bu türbülanstan etkilenen ülkeler arasında. Bu bilinen ve öngörülemeyen zorluklarla dolu dönemde mevcut yöneticiler tartışmasız olarak kendilerine öz bir liderlik modeli geliştirmek zorundalar. Liderlik becerileri çeşitli yöntemler ve uygulamalarla sonradan geliştirilebilir. Bu yöntem ve uygulamalar sayesinde organizasyonunuzu günümüzün değişken ve rekabetçi iş dünyasına adapte edebilen saygın bir lider konumuna gelebilirsiniz.

Bir kurumun yarattığı sonuçlar, büyük ölçüde, “entelektüel sermaye”, “güven” ve “bağlılığı” ne kadar iyi yönettiğine bağlıdır. Mükemmel sonuçlar elde etmek ve bunu sürdürmek, üç alan arasındaki dengeyi oluşturmak ve dengeli gelişimi sağlamakla mümkündür. Programın amacı sizleri ve şirketlerinizi yarınlara hazırlamaktır.

Boğaziçi Üniversitesi Uzmanlık Sertifikası almaya hak kazanabilmek için programa %80 oranında katılım sağlamış olmak, program içerisinde verilen ödevleri yapmak ve program sonunda yapılacak olan sınavda başarı sağlamak gerekmektedir.

Dayanıklı bilgiye ve Liderlik kapasitesini arttırmaya yönelik olan program ‘Kendini Yönet’ ,’İşini Yönet’ ,’Diğerlerini Yönet’ şeklinde üç ana başlık altında 10 farklı eğitim ve bir workshop içermektedir.

Eğitimler Boğaziçi Üniversitesi yanı sıra Harvard Business School, Kellog School of Management ve MIT Sloan gibi yönetim bilimlerinde öncü kurumlar tarafından sağlanan vakalarla desteklenerek gerçek deneyimlerle buluşmayı hedeflemektedir.

• İnovasyon & Yaratıcılık
  • Çatışma ve Çeşitlilik Yönetimi
  • Stratejik Düşünme
  • Yetenek Yönetimi
  • Koçluk Becerileri
  • Liderlik ve Motivasyon
  • Finansal Farkındalık
  • Türkiye ve Dünay Ekonomisi
  • Kriz Yönetimi
  • Stratejik İkna Atölyesi

Bu konuların tamamı uygulama ve vaka çalışmalarıyla desteklenerek teorik olarak değil pratikteki hareket kabiliyetinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

*Programa kesin kayıt olmadan önce mülakat yapılmaktadır.

GÜN ve SAATLER         : Perşembe 18.30-21.30 / Cumartesi 09.30 -16.30

(Program toplam 96 saatten oluşmaktadır.)