L.A.B. Leadership Academy of Business

Dünya bugünlerde finansal ve endüstriyel anlamda son 25 yılın en kritik dönemecinde. Sanayi konusunda öncü olarak kabul edilen Almanya bile bu türbülanstan etkilenen ülkeler arasında. Bu bilinen ve öngörülemeyen zorluklarla dolu dönemde mevcut yöneticiler tartışmasız olarak kendilerine öz bir liderlik modeli geliştirmek zorundalar. Liderlik becerileri çeşitli yöntemler ve uygulamalarla sonradan geliştirilebilir. Bu yöntem ve uygulamalar sayesinde organizasyonunuzu günümüzün değişken ve rekabetçi iş dünyasına adapte edebilen saygın bir lider konumuna gelebilirsiniz.

Bir kurumun yarattığı sonuçlar, büyük ölçüde, “entelektüel sermaye”, “güven” ve “bağlılığı” ne kadar iyi yönettiğine bağlıdır. Mükemmel sonuçlar elde etmek ve bunu sürdürmek, üç alan arasındaki dengeyi oluşturmak ve dengeli gelişimi sağlamakla mümkündür. Programın amacı sizleri ve şirketlerinizi yarınlara hazırlamaktır.

Eğitimler Boğaziçi Üniversitesi yanı sıra Harvard Business School, Kellog School of Management ve MIT Sloan gibi yönetim bilimlerinde öncü kurumlar tarafından sağlanan vakalarla desteklenerek gerçek deneyimlerle buluşmayı hedeflemektedir.

• Çevik Liderlik
  • Türkiye ve Dünya Ekonomisi
  • Koçluk Becerileri
  • Kriz Yönetimi
  • Çatışma Yönetimi
  • Stratejik Düşünme
  • Çeşitlilik  ve Kapsayıcılık Yönetimi
  • Yetenek Yönetimi
  • İnovasyon & Yaratıcılık
  • Finansal Farkındalık
  • Değişim Yönetimi
  • Strateji ve Uygulama
  • Belirsizlik Dönemlerinde Liderlik

Bu konuların tamamı uygulama ve vaka çalışmalarıyla desteklenerek teorik olarak değil pratikteki hareket kabiliyetinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

GÜN ve SAATLER         : Salı - Perşembe 18.30-21.30 ve Pazar 10:00 - 13:00 (Online İnteraktif Eğitim)

(Program toplam 96 saatten oluşmaktadır.)

Eğitimler online interaktif olarak Zoom platformu üzerinden yapılmaktadır. İnteraktif eğitim olması nedeniyle derslerde kayıt alınmamaktadır.

Programın sonunda online olarak Boğaziçi Üniversitesi Uzmanlık Belgesi almaya hak kazanabilmek için programa %80 oranında katılım sağlamış olmak, program içerisinde verilen ödevleri yapmak ve program sonunda yapılacak olan sınavda başarı sağlamak gerekmektedir.