İzotomi Meslek Envanteri ve Online Kariyer Rehberliği Görüşmesi

• Düşünce tarzı,
  • İletişim tarzı,
  • Liderlik tarzı ve
  • Rahat ve stres altındaki davranışları

üzerinde çalışılır.

Ayrıca öğrencinin sınav dönemini daha etkin bir şekilde kullanabilmesi için ihtiyacı olacak konulara dikkat çekilir.

• Gelişim önerileri sunar.
  • Güçlü yönlerini belirler.
  • Güçlendirilmesi gereken yönlerine dikkat çeker.
  • Risklerini belirtir.
  • Öğrencinin içindeki gizli potansiyelin ve kişinin güçlü yanlarının analizi için güzel bir raporlama yaparak değerlendirme fırsatı sunar.

Süre: 40 dakika online görüşme

Süreç: Meslek  envanterini öğrenci online olarak dolduracaktır. Envanter öğrenciye elektronik ortamda gönderilecek, sonrasında öğrenci ile online olarak rapor hakkında görüşme yapılacaktır. Görüşme süresi 40 dakikadır. Program bitiminden itibaren 1 ay içerisinde öğrencinin online görüşmeyi tamamlaması gerekmektedir.

İzotomi Meslek Envanteri Nedir?

İzotomi® kişinin mizacı, güçlü yönleri ve becerileri üzerinden farkındalığın sağlandığı bir kariyer belirleme envanteridir. Gencin potansiyelini, liderlik tarzını, düşünce tarzını, iletişim tarzını, motivasyonunun ardındaki özellikleri belirler. Ayrıca öğrenci için gelişim önerileri sunar, eğitim hayatı ve arkadaşlıkları, öğrenme tarzı ve öğrenme ortamları hakkında bilgi verir, öğrencinin mesleki eğilimlerini belirler.

İzotomi meslek envanteri ve online kariyer rehberliği görüşmesi bedeli: 500 TL  (KDV Dahil)