İnovasyon ve Girişimcilik Uzmanlık Programı (UZAKTAN EĞİTİM)
TARİH Hemen!
SÜRE 96
YER İnternet Üzerinden
Fiyat 2500 TL
İnovasyon ve Girişimcilik Uzaktan Eğitim Sertifika Programı

İnovasyon ve Girişimcilik Sertifika Programı hızla değişen dünyada, şirketlere ve girişimcilere yenilikçi bakış açısı kazandırmayı, yenilikçi yaklaşımları iş kazanımlarına dönüştürmeyi, ve yenilikçi ortamları yönetmek için gereken araç, beceri ve stratejileri öğretmeyi amaçlıyor.

Program,eğitim sürecinde geliştirilecek üç yenilikçi iş fikrinin hayata geçirilmesi için finansal destek ve danışmanlık olanağı sağlıyor.

İnovasyon ve Girişimcilik Sertifika Programına Neden Katılmalısınız?

• Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından verilen dersler
• Yaratıcı ve hayata geçirilebilecek stratejiler
• Güncel örnekler, vaka çalışmaları, seminerler ve atölye çalışmaları
• Üst düzey yöneticilerin inovasyon deneyimlerini paylaşması
• Zaman ve mekan esnekliği
• Dersi kendi hızında çalışma ve tekrarlama olanağı
• Kampüse gelme zorunluluğu olmadan programı tamamlama fırsatı
• Uzaktan eğitim platformunda öğretim üyeleri ve diğer katılımcılar ile iletişim olanağı
• Dileyen katılımcılar için kampüs içi toplantılarda öğretim üyeleri ve katılımcılar ile tanışma ve yüzyüze görüşme fırsatı
• Kolay ve anlaşılır uzaktan eğitim altyapısı
• İhtiyaca dayalı teknik destek

Program, 8 ders, 2 çalıştay ve 2 sektör seminerinden oluşmaktadır.

a) Ön Hazırlık:
• Uzaktan eğitim platformunun tanıtımı ve kullanımı

b) Dersler:
• Inovasyon Kültürü ve Yenilikçi Yaklaşımlar
• Inovasyon Ekonomisi
• Inovasyon Politikaları ve Fonlar
• Girişimcilik ve İş Planı
• Yenilikçi Yaklaşımlarla Pazarlama
• Yenilikçi Yaklaşımlarla Finans ve Muhasebe
• Yenilikçi Süreçler ve Yönetimi
• Yenilikçi Bilgi Teknolojileri ve E-Ticaret

Kimler katılmalı?
• İş hayatına yenilikçi bir bakış açısı ile yaklaşmak isteyenler
• Kendi işini kurmak isteyen girişimciler
• Yenilikçi hedeflerle rekabet gücünü artırmak isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ’ler ve Girişimler)
• Yenilikçilik kültürü ile değer yaratmak isteyen kar amacı gütmeyen sivil toplum örgütleri ve kamu kuruluşları
• Çalıştıkları kurumlarda yenilikçi atılımlarla fark yaratmak isteyenler
• Üniversiteden yeni mezun veya son sınıfta okuyan yenilikçi girişimci adayları

Katılım Koşulları
Aşağıdaki koşullardan en az birini sağlayanlar Programa katılabilir.
• Lisans mezunu
• Lisans son sınıf veya lisansüstü öğrencisi

Uygulama

• Dersler üç modül halinde sunulmaktadır. İlk modül inovasyon. Bu modülde eşzamanlı olarak 3 ders alıyorsunuz. Bunlar İnovasyon Kültürü, İnovasyon Politikaları ve İnovasyon Ekonomisi. Ikinci modül girişimcilik. Bu modülde de eş zamanlı olarak 3 ders alıyorsunuz. Bunlar Girişimcilik, Pazarlama ve Finans. Üçüncü modül ise bilgi teknolojileri. Bu modülde de eş zamanlı olarak 2 ders alıyorsunuz. Bunlar Yenilikçi Süreçler ve Yönetimi ile Eticaret ve Bilgi Teknolojileri.
  • Her modül 3 hafta sürmektedir. Her ders icin her hafta iki yeni video yayınlanır. Aynı modüldeki dersler eş zananlı olarak verildiğinden haftalık olarak 6 tane yeni video izlemeniz gerekir. Ayrıca her ders icin egzersizleri yapmanız ve tartısma gruplarına katılmanız gerekli. Dolayısıyla toplam olarak 4 aydan kısa bir zamanda eğitimi tamamlıyorsunuz.
  • Her dersin önemli bir bölümü, öğretim elemanının ders anlatımını içeren videolardan oluşacaktır. Dersler, örnek uygulamalar ve gerçek hayat deneyimlerini de içermektedir.
  • Ayrıca ders kapsamında, dersin öğretim elemanı gözetiminde ve uygun görmesi halinde online tartışma forumları, vaka çalışmaları, ödevler, okumalar, vb. uygulamalar da yer alacaktır. Uygulama detayları eğitimin içeriğine göre eğitmen tarafından belirlenecektir.
  • Katılımcıların talep etmesi halinde üniversitede yapılan bazı toplantı ve seminerlere katılım sağlanabilir.
  • Eğitim programı sonunda, başarı kriterlerini sağlayan katılımcılara ‘Uzmanlık Sertifikası’ verilecektir.
Sertifika
Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) İnovasyon ve Girişimcilik Programı Uzmanlık Sertifikası sahibi olacaklardır.

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından sunulan online ders içerikleri tamamen TÜRKÇE olacaktır.

İnovasyon ve Girişimcilik Uzmanlık Programı (UZAKTAN EĞİTİM)
İnovasyon ve Girişimcilik Uzmanlık Programı (UZAKTAN EĞİTİM) (Online Eğitim)
İnternet Üzerinden