İklim 2030: Çocuklar ve Gençler ile İklim Değişikliği Eğitimi

• Eğitimler Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hafta içi 1 gün süre ile gün başına 2 saat olmak üzere 12 hafta boyunca toplam 24 saat olarak planlanmıştır. Konu başlığına göre belirlenen saatler toplam eğitim süresini değiştirmeyecek şekilde kendi içinde konuya olan ilgi ya da eğitimcinin anlatımına göre değişiklik gösterebilir.

• Eğitimin başlama süresi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi araştırmacılarının programı dikkate alınarak hafta içi en erken 5 Ocak 2021 olarak belirlenmiştir.

• Eğitim program içeriği Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Levent KURNAZ, merkez araştırmacıları Dr. Nazan AN, Tufan TURP (PhDc) ve UN SDSN Türkiye koordinatörü Bahar Özay (PhDc) tarafından hazırlanarak sunulacaktır. Eğitim konuları eğitimciler arasında uygunluk durumuna göre değişiklik gösterebilecek olup, eğitim programı ağırlıklı olarak Dr. Levent KURNAZ’ın anlatımıyla gerçekleştirilecektir.