BOUN101 Online Lise Yaz Okulu 1. Dönem

BOUN 101 ONLINE YAZ OKULU  (20 Haziran-1 Temmuz 2022)

Amaç

BOUN101 Lise Yaz Okulu, programlamadan veri bilimine, oyun teorisinden genler-genomlara, siber güvenlikten nörobilime, girişimcilik ve sürdürülebilir kalkınma gibi alanlara uzanan bir yolculukta, öğrencileri akademik yaşamın temel taşlarıyla ve eleştirel düşünceyle tanıştırıyor, onların üniversite hayatına yönelik bilgi ve deneyim edinmelerini amaçlamaktadır. Program, lise öğrencilerini dünya çapında bilimsel araştırmalar yürüten bilim insanlarıyla bir araya getirerek onlara en güncel bilimsel projeleri yakından tanıma fırsatı sunuyor.

BOUN101 Online Lise Yaz Okulu haftada beş gün, günde üç blok ders içeren, iki haftalık bir programdan oluşmaktadır. Derslere ek olarak öğrenciler İzotomi® meslek envanteri ve online kariyer rehberliği görüşmesi paketini de programlarına ekleyebilirler.

Ücretler

1 ve 2. Dönem Online Eğitim Fiyatları Ücretler KDV dahil;  Tek Ders: 1.350 TL / 5’li Ders Paketi: 6.000 TL

Yaz Okulu’nda toplam 14 ders açılmaktadır. Öğrenciler en az 1 en fazla 5 ders seçmelidirler. Aynı saatlerde verilen seçmeli derslerden yalnızca biri için seçim yapılabilmektedir.

Son kayıt tarihi 15 Haziran 2022’dir.

Ücretler KDV dahil;

Tek Ders: 1.350 TL

5’li Ders Paketi: 6.000 TL

BURS BAŞVURUSU

Akademik üstün başarınızı ve maddi yetersizlik durumunuzu belirten burs başvuru belgelerinizi taratıp tek bir pdf halinde birleştirerek ecekkaraul@gmail.com ve kesim@boun.edu.tr adreslerine  “Ad-Soyad-BOUN101 Burs Başvurusu” mail konu başlığıyla en geç 10 Haziran 2022’e kadar göndermeniz gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilecek belgeler komisyon tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır.

Belgeleri ayrı maillerde göndermemeniz, birleştirip tek pdf dosyası olarak göndermeniz, belge kaybı ve karışıklık yaşanmaması adına önemle rica olunur.

Burs Başvurusu Belgeleri

• Başarı belirten ve öğrenciden bahseden, öğretmenler tarafından yazılmış 2 referans mektubu,
  • Öğrencinin BOUN101 programına başvuru amacını belirten, öğrencinin kaleminden amaç mektubu,
  • Gelir belgesi (maaş bordrosu, özel durum belirten -varsa- belgeler…),
  • Akademik üstünlük belgeleri (Akademik üstün başarı belirten belgeler, not ortalaması gösteren transkriptler, çeşitli olimpiyat ya da yarışmalardan edinilen başarıları gösteren belgeleri, başarı belgeleyen katılım ve sertifika belgeleri, sanatsal sportif ya da kültürel aktivitelerinizi gösteren belgeler…)

**** BÜYEM BOUN101 Yaz Okulu programında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

İzomoti Meslek Envanteri Nedir?

İzotomi® kişinin mizacı, güçlü yönleri ve becerileri üzerinden farkındalığın sağlandığı bir kariyer belirleme envanteridir. Gencin potansiyelini, liderlik tarzını, düşünce tarzını, iletişim tarzını, motivasyonunun ardındaki özellikleri belirler. Ayrıca öğrenci için gelişim önerileri sunar, eğitim hayatı ve arkadaşlıkları, öğrenme tarzı ve öğrenme ortamları hakkında bilgi verir, öğrencinin mesleki eğilimlerini belirler.

İzotomi meslek envanteri ve online kariyer rehberliği görüşmesi bedeli: 400 TL KDV Dahil KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN