TÜSEM Konseyi Sonbahar Toplantısı Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi...

Türkiye Üniversiteleri Sürekli Eğitim Merkezleri Birliği (TÜSEM) Sonbahar Toplantısı 5-6 Kasım tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde online olarak düzenlendi.

TÜSEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Kargın’ nın açılış konuşmasını yaptığı ve 2 gün boyunca farklı konu başlıklarına yer verilen toplantının ilk gününde; Estonya ve İrlanda’da Yaşamboyu Eğitim, Avrupa'da Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesinde Üniversitelerin Rolleri, Almanya'da Yüksek Öğretimde Yaşam Boyu Öğrenmenin Durumu ve Üniversitelerin Uzaktan Eğitim Sürecine Entegrasyonu gibi konulara yer verilirken toplantının ikinci gününde; SEM’lerde Mali Süreçlerin Yürütülmesi ve SEM Sertifikalarının E-Devlet üzerinden Sorgulanabilmesi konularında bilgi paylaşımları yapıldı.

Tüm katılımcılarımıza gönülden teşekkür ederiz.