SDSN Türkiye 2020 Üyeler Buluşması düzenlendi...

SDSN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda SDSN Türkiye üyesi üniversite ve araştırma kuruluşları bir araya geldi. Buluşmada SDSN Türkiye Ağı eski ve yeni üyelerinin tanışması, Türkiye Ağı’nın 2020 faaliyetleri, SDSN Global çalışmaları, 2021 SDSN Türkiye Yıllık Faaliyetleri Planlaması, yeni iş birlikleri ve ortak etkinlikler ele alındı.
Toplantıda Faruk Eczacıbaşı, “Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın gerçekleştirilmesi için dijital dönüşüm ve e-yönetişim”; Kadir Has Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erinç Yeldan ise “Avrupa Yeşil Mutabakat ve Türkiye” konulu konuşmalarını bizler ile paylaştı.

Tüm konuşmacılarımıza ve konuklarımıza değerli katılımları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.