Etkinlik Yönetimi Sertifika Programı

Etkinlik Yönetimi; sempozyum, festival, etkinlik veya konferans içeriği oluşturarak ve geliştirerek, ele alınan projenin kusursuz bir şekilde işleyişini sağlamak, tüm organizasyonun planlama aşamasındaki detayların, akışında zamanlamasına temasından materyaline kadar tüm süreci yönetmek anlamına gelmektedir.

Etkinlik sektöründe yer alacak, kalifiye yönetici adayı elemanlar hazırlamak amacıyla, Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD) ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile “On-line Etkinlik Yönetimi” beceri kazandırma programı oluşturulmuştur. Sertifika programındaki dersler, Boğaziçi Üniversitesi öğretim elemanları ile YEPUD üyesi profesyoneller tarafından online olarak verilmektedir. Sertifika Programı 2 modülden oluşmaktadır. Eğitimi tamamlayan katılımcılara ‘Katılım Sertifikası’ verilmektedir.