Boğaziçili İK profesyonellerinden Boğaziçi’ne destek için ilk buluşma

Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi (BÜKM) ve BÜYEM ev sahipliğinde 26 Kasım günü gerçekleştirilen toplantıda, Boğaziçi mezunu 100’ü aşkın İK profesyoneli Güney Kampüs’te bir araya geldi. Toplantıya katılan farklı sektörlerdeki insan kaynakları yöneticileri ve profesyonelleri, BÜKM ve BÜYEM ile birlikte Boğaziçi Üniversitesi’ne ve topluma fayda sağlayacak proje üretme ve işbirliği yapma olanaklarını değerlendirdi. Boğaziçili İnsan Kaynakları uzmanları toplantıda gerçekleştirilen mini ankette Boğaziçili olmayı ‘’Gurur, Aidiyet, Heyecan ve Mutluluk’’ kavramları ile tanımladılar.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Zafer Yenal, BÜYEM Müdürü Dr. Tamer Atabarut ve BÜKM Koordinatörü Burcu Ertürk Kılıç,  katılımcılara seslenerek BÜKM ve BÜYEM’in çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdiler.